BiniMuda.com

  • Ebook Ilmuan Asmara Tantra - 100% Muslim Versi

Ketahui Rahsia Bagaimana Memuaskan Isteri AndaTANPA Sebarang UBAT KUAT & UBAT TAHAN LAMA !!

 

ILmu Ini Akan Membuatkan Anda Sentiasa BerTENAGA

Walaupun Berjam-jam Berdayung!

 

Assalammualaikum,

Kepada pembaca yang di hormati,

Adakah anda pengguna tegar ubat kuat dan ubat tahan lama ? Tahukah anda ubat kuat bukan saja merosakkan hati anda malah juga akan membuatkan buah pinggang anda rosak teruk!

Semakin lama, masalah lemah tenaga batin anda bukannya akan semakin pulih, malah anda terpaksa mengambil dos yang berlebihan atau berlaian untuk mendapatkan kekuatan ereksi anda.

Dah ereksi, tetapi tidak tahan lama pula menyebabkan anda terpaksa guna ubat tahan pancut awal agar dapat memberikan kepuasan pada pasangan!

Ubat tahan lama ini sebenarkan akan mematikan sel-sel zakar anda. Dan ini menyebabkan anda kehilangan nikmat bersetubuh yang sepatutnya anda nikmati.

AWAS !! Penggunaan ubat tahan lama ini akan menyebabkan saraf rosak dan tersumbat.. Ini akan menyebabkan anda mengalami mati pucuk !

Tahukah anda.. Bahawa seorang Pria sejati itu diukur dari daya tempurnya di atas ranjang. Dengan pengisian ilmu asmara tantra yang ampuh ini anda akan menampilkan kejantanan anda di hadapan isteri anda.

Kerana anda bukan sahaja mampu beradu selama 3 jam tanpa henti bahkan sampai semalaman. Keperkasaan luarbiasa anda inilah yang akan membahagia kesemua isteri-isteri anda.

Saya percaya, mungkin anda akan rasa ianya satu perkara yang aneh atau diluar akal fikiran! Saya tidak menafikan bahawa ianya satu perkara yang diluar kemampuan manusia dizaman kini.

Tetapi tahukah anda sebenarnya perkara yang anda baca ini bukanlah satu yang luarbiasa pada manusia di zaman dahulu. Sewaktu zaman tiadanya ubat kuat atau pun ubat tahan lama yang begitu banyak di zaman anda sekarang ini.

Ianya adalah satu ilmu dan amalan umat islam di zaman dahulu kala yang mana tidak semua orang yang memilikinya.

Ilmu purba ini di jaga dengan rapi dan diturunkan dengan ketelitian pemiliknya agar ia tidak di salah gunakan bagi tujuan yang melangar hukum Allah.

 

Dengan menguasai Ilmu ini anda MAMPU;

 Puaskan Isteri Sehingga Klimaks Berkali-kali Dalam Satu Malam.

 Memiliki Penis yang LuarBiasa Hebatnya Sehinggakan Mampu Puaskan 4 Isteri Dalam 1 Malam

 Membuatkan Isteri Ketagih Seks Setiap Malam Sehingga Mampu Bersetubuh 8 Kali Dalam Satu Malam.

 Punyai TENAGA Seks Hebat yang akan membuat anda menjadi pasangan romantik dan menikmati seks yang hebat.

Semua ini Tanpa Sebarang UBAT KUAT atau pun UBAT TAHAN LAMA !!

Anda akan dinobatkan sebagai JAGUH di dalam pertempuran ranjang.

Ilmu ini juga akan mendedahkan rahsia seks spektakular dan multi orgasme 8-11kali.(klimaks berkali-kali) Selain itu juga pendedahan kaedah pembesaran dan memanjangkan zakar. Dalam tempoh 2 minggu. Ilmu ini boleh dikuasai secara BERPERINGKAT dengan sertai program yang ditawarkan ini.InsyaAllah.


Jangan Bimbang...

  • Ilmu ini tidak menyalahi hukum syarak.. tiada unsur jin atau khadom
  • Bacaan dan segala doa adalah dari Al Quran, tiada mentera atau unsur pemujaan
  • Kaedah dan cara melakukanya juga tidak susah, ayat mudah di hafal dan tiada barang tertentu di perlukan untuk mengamalkan ilmu ini.. 


Segala Ilmu yang akan di turunkan ini adalah Di JAMIN PUAS HATI !!

Ilmu yang di ambil secara ijazah amatlah ampuh dan mujarap. Jadi jangan sesekali disalah gunakan. Kerana itu ilmu ini jarang-jarang sekali anda dengar kerana guru yang memiliki ilmu ini amat teliti dalam memilih seseorang itu untuk di turunkan ilmu ini.

 

abgJebatGayong

"Tiada bezanya seperti anda menuntut ilmu perubatan mahupun amalan-amalan dalam ilmu persilatan".

Jadi tetapkan niat anda untuk membahagiakan isteri insyallah jika ilmu ini sememangnya hak anda pasti tiada masalah dalam mengamalkan ilmu ini. Hati nak bersih, ikhlas kerana Allah, insyallah !

 

Anda Boleh Lihat Komen Dari Peserta Yang Mempelajari Ilmu Ini..


testi Tahukah saudara,

Ilmu ini merupakan ilmu rahsia yang tidak semua orang memiliki.

Untuk mendapatkannya sangat sangat sukar untuk saya hadapinya.

Sehinggalah kini saya di izinkan oleh guru saya untuk mengijazahkan ilmu ini kepada mereka yang inginkannya.

Mahar di tetapkan oleh ilmuan ini, dan bukan kehendak saya sebarangan. (harap faham) 

Nilai mahar yang anda dapat ini jauh lebih rendah jika di bandingkan dengan nilai ilmu yang anda perolehi. Dan ia masih jauh lebih rendah jika di bandingkan nilai yang perlu saya hadapi dan pengorbanan untuk mempelajari ilmu ini.

Untuk mendapatkan ilmu ini bertahun-tahun saya menantinya.. jika kita nak belajar ilmu ni dari seseorang, kita perlu merisik-risik tuan guru, kita perlu selalu datang ke rumahnya dan bantu itu dan ini dan sebagainya.

Menuntut ilmu hebat ia tidak semudah kita membeli ais krim di rumah orang!

Memang Ia tidak semudah yang anda sangka dan tidak semudah anda perolehinya dari saya!

Sekiranya anda merasakan ia tidak wajar maka anda boleh lupakan hajat anda untuk menjadi seorang LELAKI..Saya pun tak kisah ! Sebabnya ilmu ini hanya untuk mereka yang serius nak belajar sahaja.

Jika anda minat..

Anda tidak perlu rasa ralat mempelajari ilmu ini. Kerana ilmu ini anda ambil secara ijazah dan punyai guru untuk rujukkan anda.

Pesanan..

Cuma pesanan saya sekiranya anda ingin memiliki ilmu ini.. Jagalah sebaiknya kerana ianya sangat ampuh/mujarab dan luarbiasa dan tidak boleh diturunkan kepada orang lain melainkan dari guru yang diberi keizinan.

Ilmu ini tiada pantang larang, cuma jangan dibawa ke arah zina. Oleh yang demikian, Sekiranya anda bener-benar ingin pelajari ilmu ini. Sila klik butang order sekarang.

Tulis Ulasan

Nota: Tiada translasi untuk HTML!
    Buruk           Baik

Ebook Ilmuan Asmara Tantra - 100% Muslim Versi

  • Model Ebook
  • Kewujudan: Ada Stok
  • RM450

  • Sebelum Cukai: RM450
- +